Fotografie voor HIAB launch

Fotografie voor HIAB launch van deze nieuwe HIAB iQ.1188 HIPRO kraan in Apeldoorn. De launch zelf is te zien op YouTube: https://lnkd.in/dfbvMaPV

HIAB iQ.1188 HIPRO has been developed from the very beginning to excel in being an ‘allrounder’ loader crane, with – long outreach – lifting capabilities. Both the vertical and horizontal performances have been optimized, with the possibility to add the use of the specially designed JIB.

Auteur: Albert

Een beeld, gevangen in een honderdste van een seconde, zonder aan kracht te verliezen. Scherp en helder in een oogopslag. Het juiste moment en de juiste sfeer. Dat is fotografie met een visie. Aan Kunstacademie St. Joost ontwikkelde Albert Brunsting een kritische blik; een andere kijk op beeld en kleur. Zo ontstond een bijzonder gevoel voor kleur, belichting en compositie. De beste componenten om sprekende beelden te maken. Niet alleen fotografie speelt een belangrijke rol in zijn werk, ook het vervaardigen van bedrijfsfilms, instructiefilms, enz. is inmiddels een interessant onderdeel van zijn werkzaamheden geworden, documentaires, video- en DVD producties voor verschillende bedrijven, overheden en instellingen in Nederland. Opvallende projecten waren, CD-ROM project voor de Maatschappij van Weldadigheid, band- dia en video producties + audio-visuele producties voor Noorder Dierenpark, enz. Jaarverslagen voor oa. bedrijven en instellingen, plus enkele Theaterprojecten.