Alescon, portret-fotografie

Fotografie voor ALESCON, werk- leerbedrijven in Drenthe, mooie serie portretten mogen maken van een aantal werknemers, bijvoorbeeld deze van Elly en haar paard Paraat. Van haar kreeg ik deze reactie :

Hallo,

ik wil jullie nogmaals bedanken voor de geweldige foto’s van Karaat en mij ik ben er echt heel erg blij mee!!! Ik heb al 2 hele mooie foto’s die ik misschien wil uit vergroten. Mijn wens is in vervulling gegaan om met Karaat op de foto te gaan (snik snik tranen van geluk) Ik wil dit al zo lang dat wil je niet weten. Aangezien als een fotograaf best wel duur is. Stel ik het maar elke keer uit. En de foto van Roel met de kat staat er gelukkig ook op!

Bedankt lieve Francine en fotograaf

Groetjes

Elly en Karaat

2dv5p5rzyy2

Auteur: Albert

Een beeld, gevangen in een honderdste van een seconde, zonder aan kracht te verliezen. Scherp en helder in een oogopslag. Het juiste moment en de juiste sfeer. Dat is fotografie met een visie. Aan Kunstacademie St. Joost ontwikkelde Albert Brunsting een kritische blik; een andere kijk op beeld en kleur. Zo ontstond een bijzonder gevoel voor kleur, belichting en compositie. De beste componenten om sprekende beelden te maken. Niet alleen fotografie speelt een belangrijke rol in zijn werk, ook het vervaardigen van bedrijfsfilms, instructiefilms, enz. is inmiddels een interessant onderdeel van zijn werkzaamheden geworden, documentaires, video- en DVD producties voor verschillende bedrijven, overheden en instellingen in Nederland. Opvallende projecten waren, CD-ROM project voor de Maatschappij van Weldadigheid, band- dia en video producties + audio-visuele producties voor Noorder Dierenpark, enz. Jaarverslagen voor oa. bedrijven en instellingen, plus enkele Theaterprojecten.