Uitnodiging voor presentatie fotoboek “Eye See”

Op woensdagavond 23 oktober wil ik graag mijn foto-boek : Eye See” officieel presenteren in Boekhandel Riemer Barth in Meppel. Ik zal daar vanaf 20.00 uur een presentatie verzorgen over het boek en mijn werk, je bent daarvoor van harte uitgenodigd. (maximaal 100 personen)
Inloop vanaf 19.30 uur Boekhandel Barth Woldstraat 5 7941 LE Meppel.

Als je wil komen opgave voor 18 september op op dit e-mail adres: info@brunsting.nl

PS: Je kan het boek nu nog bestellen voor 30 euro, daarna is de prijs in de boekhandel 32,50. Bestellen kan nog via : info@brunsting.nl

Auteur: Albert

Een beeld, gevangen in een honderdste van een seconde, zonder aan kracht te verliezen. Scherp en helder in een oogopslag. Het juiste moment en de juiste sfeer. Dat is fotografie met een visie. Aan Kunstacademie St. Joost ontwikkelde Albert Brunsting een kritische blik; een andere kijk op beeld en kleur. Zo ontstond een bijzonder gevoel voor kleur, belichting en compositie. De beste componenten om sprekende beelden te maken. Niet alleen fotografie speelt een belangrijke rol in zijn werk, ook het vervaardigen van bedrijfsfilms, instructiefilms, enz. is inmiddels een interessant onderdeel van zijn werkzaamheden geworden, documentaires, video- en DVD producties voor verschillende bedrijven, overheden en instellingen in Nederland. Opvallende projecten waren, CD-ROM project voor de Maatschappij van Weldadigheid, band- dia en video producties + audio-visuele producties voor Noorder Dierenpark, enz. Jaarverslagen voor oa. bedrijven en instellingen, plus enkele Theaterprojecten.