Vitters Shipyard

Fotografie in opdracht van Vitters Shipyard in Zwartsluis voor project 3083 bij de eerste kennismaking van dit superjacht met het daglicht.

Vitters Shipyard Project 3083

We are very proud that after a building time of just over two years, project 3083 has seen its first daylight today. This 56-metre is designed by Mani Frers.The interior is penned by M2Atelier.This exiting project 3083 ticked all boxes of Vitters’ innovations list. To mention a few, the retractable V-Bollards complete the flush deck aesthetics. Down below in the forepeak, three V-Drums make headsail changes easy and, last but not least, the submarine V-Anchor system keeps the bow and foredeck aesthetically clean as well as proving practical.Stay tuned for further updates in the upcoming weeks.

Auteur: Albert

Een beeld, gevangen in een honderdste van een seconde, zonder aan kracht te verliezen. Scherp en helder in een oogopslag. Het juiste moment en de juiste sfeer. Dat is fotografie met een visie. Aan Kunstacademie St. Joost ontwikkelde Albert Brunsting een kritische blik; een andere kijk op beeld en kleur. Zo ontstond een bijzonder gevoel voor kleur, belichting en compositie. De beste componenten om sprekende beelden te maken. Niet alleen fotografie speelt een belangrijke rol in zijn werk, ook het vervaardigen van bedrijfsfilms, instructiefilms, enz. is inmiddels een interessant onderdeel van zijn werkzaamheden geworden, documentaires, video- en DVD producties voor verschillende bedrijven, overheden en instellingen in Nederland. Opvallende projecten waren, CD-ROM project voor de Maatschappij van Weldadigheid, band- dia en video producties + audio-visuele producties voor Noorder Dierenpark, enz. Jaarverslagen voor oa. bedrijven en instellingen, plus enkele Theaterprojecten.