Verlichtingsproject Maassluis

Voor INDUSTRIELICHT ALBLASSERDAM, gefotografeerd in Maassluis op 7 verschillende locaties in deze stad verlichtingstoepassingen gevisualiseerd. En dat is krap omdat het mooie “twilight” – licht maar een uur duurt. Op deze opname de uitlichting van het oude Stadhuis en de Wateringsche Sluis.

e5z43lvx8ov
Illuminatieplan Licht op Maassluis met Industrielicht bv.

De gemeente Maassluis wilde de binnenstad aantrekkelijker maken door een herinrichting van de openbare ruimte. Onderdeel daarvan was de illuminatie. IPV Delft heeft een ontwerp uitgewerkt welke nu is gerealiseerd. Industrielicht heeft voor dit project diverse LED armaturen geleverd van oa. het fabrikaat acdc. Hierbij de eerste sfeerbeelden van de objecten welke uitgelicht zijn met armaturen van Industrielicht bv.

Auteur: Albert

Een beeld, gevangen in een honderdste van een seconde, zonder aan kracht te verliezen. Scherp en helder in een oogopslag. Het juiste moment en de juiste sfeer. Dat is fotografie met een visie. Aan Kunstacademie St. Joost ontwikkelde Albert Brunsting een kritische blik; een andere kijk op beeld en kleur. Zo ontstond een bijzonder gevoel voor kleur, belichting en compositie. De beste componenten om sprekende beelden te maken. Niet alleen fotografie speelt een belangrijke rol in zijn werk, ook het vervaardigen van bedrijfsfilms, instructiefilms, enz. is inmiddels een interessant onderdeel van zijn werkzaamheden geworden, documentaires, video- en DVD producties voor verschillende bedrijven, overheden en instellingen in Nederland. Opvallende projecten waren, CD-ROM project voor de Maatschappij van Weldadigheid, band- dia en video producties + audio-visuele producties voor Noorder Dierenpark, enz. Jaarverslagen voor oa. bedrijven en instellingen, plus enkele Theaterprojecten.