Product- en locatie-fotografie voor AerSMASH

Product- en locatie-fotografie voor de nieuwe website van AerSMASH

AerSMASH-unit.

AerSMASH – Pure Improvement. Verbetering van de lucht, de omgeving en de kwaliteit van uw producten.

Door de inzet van onze AerSMASH-units draagt AerSMASH bij aan een duurzame leefomgeving. Dit betekent dat er minder tot geen verspilling plaatsvindt in de voedselketen en een verbetering van het leef- en werkmilieu.

AerSMASH behandelt, reinigt en controleert de lucht. Het elimineert schimmels, geuren en bacteriën. Hiermee wordt de luchtkwaliteit verbeterd. Wat uiteindelijk zorgt voor betere omstandigheden voor de omgeving, producten en de werkomgeving van uw medewerkers.

Auteur: Albert

Een beeld, gevangen in een honderdste van een seconde, zonder aan kracht te verliezen. Scherp en helder in een oogopslag. Het juiste moment en de juiste sfeer. Dat is fotografie met een visie. Aan Kunstacademie St. Joost ontwikkelde Albert Brunsting een kritische blik; een andere kijk op beeld en kleur. Zo ontstond een bijzonder gevoel voor kleur, belichting en compositie. De beste componenten om sprekende beelden te maken. Niet alleen fotografie speelt een belangrijke rol in zijn werk, ook het vervaardigen van bedrijfsfilms, instructiefilms, enz. is inmiddels een interessant onderdeel van zijn werkzaamheden geworden, documentaires, video- en DVD producties voor verschillende bedrijven, overheden en instellingen in Nederland. Opvallende projecten waren, CD-ROM project voor de Maatschappij van Weldadigheid, band- dia en video producties + audio-visuele producties voor Noorder Dierenpark, enz. Jaarverslagen voor oa. bedrijven en instellingen, plus enkele Theaterprojecten.