Ultra-snelle fotografie

Omdat een Hasselblad camera al sinds heugenis een centraal-sluiter heeft, is het mogelijk om met deze camera bij heel korte sluitertijden te flitsen, dat geeft weer veel nieuwe en verrassende mogelijkheden.

z6bf99wcs3d

Deze studio-opname kwam tot stand bij 1/800 seconde en diafragma f/11. Maar ook op locatie is deze techniek goed toe te passen, of bijvoorbeeld bij bepaalde productieprocessen. Informeer naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Auteur: Albert

Een beeld, gevangen in een honderdste van een seconde, zonder aan kracht te verliezen. Scherp en helder in een oogopslag. Het juiste moment en de juiste sfeer. Dat is fotografie met een visie. Aan Kunstacademie St. Joost ontwikkelde Albert Brunsting een kritische blik; een andere kijk op beeld en kleur. Zo ontstond een bijzonder gevoel voor kleur, belichting en compositie. De beste componenten om sprekende beelden te maken. Niet alleen fotografie speelt een belangrijke rol in zijn werk, ook het vervaardigen van bedrijfsfilms, instructiefilms, enz. is inmiddels een interessant onderdeel van zijn werkzaamheden geworden, documentaires, video- en DVD producties voor verschillende bedrijven, overheden en instellingen in Nederland. Opvallende projecten waren, CD-ROM project voor de Maatschappij van Weldadigheid, band- dia en video producties + audio-visuele producties voor Noorder Dierenpark, enz. Jaarverslagen voor oa. bedrijven en instellingen, plus enkele Theaterprojecten.