Fotografie Feedvalid

Foto-reportage in Swifterbant voor Feedvalid. Johan Leenders is pluimvee-houder en voert o.a. rest-wortels op aan zijn kippen. Het vlees krijgt zo een mooie kleur en hoeft dus niet vernietigd te worden (Circulair). Het kippenvlees wordt onder de naam Oranjehoen op de markt gebracht.

Bij Feedvalid worden de grondstoffen verrijkt en worden de reststromen uit de levensmiddelenindustrie, tot hoogwaardige, innovatieve diervoeder-ingrediënten verwerkt.

Johan Leenders Pluimveehouder Swifterbant

Auteur: Albert

Een beeld, gevangen in een honderdste van een seconde, zonder aan kracht te verliezen. Scherp en helder in een oogopslag. Het juiste moment en de juiste sfeer. Dat is fotografie met een visie. Aan Kunstacademie St. Joost ontwikkelde Albert Brunsting een kritische blik; een andere kijk op beeld en kleur. Zo ontstond een bijzonder gevoel voor kleur, belichting en compositie. De beste componenten om sprekende beelden te maken. Niet alleen fotografie speelt een belangrijke rol in zijn werk, ook het vervaardigen van bedrijfsfilms, instructiefilms, enz. is inmiddels een interessant onderdeel van zijn werkzaamheden geworden, documentaires, video- en DVD producties voor verschillende bedrijven, overheden en instellingen in Nederland. Opvallende projecten waren, CD-ROM project voor de Maatschappij van Weldadigheid, band- dia en video producties + audio-visuele producties voor Noorder Dierenpark, enz. Jaarverslagen voor oa. bedrijven en instellingen, plus enkele Theaterprojecten.