Opening Foto expositie Soweco in Almelo

Enkele voorbeelden van de geportretteerde Soweco medewerkers.

SOWECO heeft ruime ervaring met de inzet van arbeidskrachten, die zich aan de onderkant van de arbeidsmarkt bevinden. Wij adviseren bedrijven over het inschakelen van deze speciale doelgroep. De basis van onze werkzaamheden komt voort uit de uitvoering van de Wet Sociale werkvoorziening. Deze wet is per 2015 opgegaan in de Participatiewet.

Voor het 50-jarig bestaan werd een aantal medewerkers geportretteerd op het werk in Almelo en omgeving, ook werden zij geinterviewed. De expositie met foto’s, voorzien van tekst, is nu geopend en de mensen die te zien zijn op de foto’s zijn maar wat trots :

We zijn echt enorm trots en blij met het resultaat, mede dankzij jouw gave en sprekende foto’s. Deze hebben we voor alle deelnemers laten afdrukken en vorige week tijdens de opening overhandigd. Enkele reacties op de foto’s:

‘Oh, wat mooi’

‘Die ga ik boven mijn bed hangen’

‘Die krijgt een mooi plekje op mijn kamer’

Dank je wel!!!!!

Auteur: Albert

Een beeld, gevangen in een honderdste van een seconde, zonder aan kracht te verliezen. Scherp en helder in een oogopslag. Het juiste moment en de juiste sfeer. Dat is fotografie met een visie. Aan Kunstacademie St. Joost ontwikkelde Albert Brunsting een kritische blik; een andere kijk op beeld en kleur. Zo ontstond een bijzonder gevoel voor kleur, belichting en compositie. De beste componenten om sprekende beelden te maken. Niet alleen fotografie speelt een belangrijke rol in zijn werk, ook het vervaardigen van bedrijfsfilms, instructiefilms, enz. is inmiddels een interessant onderdeel van zijn werkzaamheden geworden, documentaires, video- en DVD producties voor verschillende bedrijven, overheden en instellingen in Nederland. Opvallende projecten waren, CD-ROM project voor de Maatschappij van Weldadigheid, band- dia en video producties + audio-visuele producties voor Noorder Dierenpark, enz. Jaarverslagen voor oa. bedrijven en instellingen, plus enkele Theaterprojecten.