Grootste reclamefotografieboek in NL

Grootste reclamefotografieboek ooit in Nederland”Een uniek boek waar de reclame- en fotografiebranche in Nederland trots op kan zijn.” Een reuzenformaat van 50×70 cm, superdik dankzij 500 pagina’s en ongekend vanwege de bijna 200 topfotografen die hun beste werk presenteren.

1uw53o28514

Het boek XXLVisuals/Photography is een spectaculair portfolio van Nederlands’ beste reclamefoto’s van 2011. Aad Kuijpers, voorzitter van de Art Directors Club Nederland (ADCN): “Een uniek boek waar de reclame- en fotografiebranche in Nederland trots op kan zijn.”

Auteur: Albert

Een beeld, gevangen in een honderdste van een seconde, zonder aan kracht te verliezen. Scherp en helder in een oogopslag. Het juiste moment en de juiste sfeer. Dat is fotografie met een visie. Aan Kunstacademie St. Joost ontwikkelde Albert Brunsting een kritische blik; een andere kijk op beeld en kleur. Zo ontstond een bijzonder gevoel voor kleur, belichting en compositie. De beste componenten om sprekende beelden te maken. Niet alleen fotografie speelt een belangrijke rol in zijn werk, ook het vervaardigen van bedrijfsfilms, instructiefilms, enz. is inmiddels een interessant onderdeel van zijn werkzaamheden geworden, documentaires, video- en DVD producties voor verschillende bedrijven, overheden en instellingen in Nederland. Opvallende projecten waren, CD-ROM project voor de Maatschappij van Weldadigheid, band- dia en video producties + audio-visuele producties voor Noorder Dierenpark, enz. Jaarverslagen voor oa. bedrijven en instellingen, plus enkele Theaterprojecten.