Fotografie/Video voor Eyckenhout

Fotografie en Video voor de nieuwe website van Eyckenhout. Als marktleider bouwt en ontwikkelt Eyckenhout al sinds 1996 unieke en authentieke bij- gebouwen in eikenhout voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers.
Onze eikenhouten garages, carports, gastenverblijven, poolhouses, vakantie-woningen, villa’s, landhuizen en cottages kenmerken zich door hun tijdloze uitstraling.

Auteur: Albert

Een beeld, gevangen in een honderdste van een seconde, zonder aan kracht te verliezen. Scherp en helder in een oogopslag. Het juiste moment en de juiste sfeer. Dat is fotografie met een visie. Aan Kunstacademie St. Joost ontwikkelde Albert Brunsting een kritische blik; een andere kijk op beeld en kleur. Zo ontstond een bijzonder gevoel voor kleur, belichting en compositie. De beste componenten om sprekende beelden te maken. Niet alleen fotografie speelt een belangrijke rol in zijn werk, ook het vervaardigen van bedrijfsfilms, instructiefilms, enz. is inmiddels een interessant onderdeel van zijn werkzaamheden geworden, documentaires, video- en DVD producties voor verschillende bedrijven, overheden en instellingen in Nederland. Opvallende projecten waren, CD-ROM project voor de Maatschappij van Weldadigheid, band- dia en video producties + audio-visuele producties voor Noorder Dierenpark, enz. Jaarverslagen voor oa. bedrijven en instellingen, plus enkele Theaterprojecten.